NIQUITIN CLEAR 21 MG PATCH (21STUK)

ARTIKELNUMMER: 2241198 Categorie:

 55,45  52,68

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

NiQuitin Clear wordt gebruikt voor de behandeling van ontwenningsverschijnselen bij mensen die stoppen met roken of die hun tabaksgebruik minderen.

Gebruik:

Het volgende schema wordt aanbevolen gedurende 8-12 weken:
Begindosis: één NiQuitin Clear 21 mg pleister voor transdermaal gebruik per dag gedurende 4-6 weken.
Eerste dosisverlaging: één NiQuitin Clear 14 mg pleister voor transdermaal gebruik per dag gedurende 2-4 weken.
Tweede dosisverlaging: één NiQuitin Clear 7 mg pleister voor transdermaal gebruik per dag gedurende 2-4 weken.

Tijdens de behandeling moet u volledig stoppen met roken.

Zwangerschap/borstvoeding:

Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel gaat innemen. De schadelijke gevolgen van sigarettenrook voor moeder en kind zijn voldoende aangetoond: een laag geboortegewicht, een verhoogd risico op een spontaan miskraam, hogere sterfte rondom de geboorte. De specifieke effecten van NiQuitin Clear op de ontwikkeling van de foetus zijn niet bekend. Zwangere vrouwen wordt het gebruik van NiQuitin Clear afgeraden.

Bij het gebruik van NiQuitin Clear door vrouwen die borstvoeding geven, is de nodige voorzichtigheid geboden. Nicotine gaat over in de moedermelk. Vraag uw arts om advies.

Samenstelling:

De werkzame stof is nicotine. – De andere stoffen in dit middel zijn ethyleenvinylacetaat-copolymeer – polyethyleentereftalaat/ethyleenvinylacetaat – polyethyleen film – poly-isobutyleen –  witte inkt (titaandioxide E171).

 

Aanverwante producten: