FOCUZINE 120MG VSM (30TABL)

ARTIKELNUMMER: 4121059 Categorieën: , , ,

 29,89  28,40

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

Symptomatische behandeling van stoornissen van het geheugen, de aandacht en de concentratie. Vóór de start van de behandeling dient uitgesloten te worden dat de aandoening het gevolg is van een specifieke onderliggende ziekte die specifiek behandeld dient te worden.

Gebruik:

Vanaf 18 jaar: 3 maal daags 1 tablet. De tabletten dienen in hun geheel, zonder te kauwen, te worden ingenomen met een beetje water. De tabletten kunnen onafhankelijk van de maaltijd worden ingenomen.

Zwangerschap/borstvoeding:

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel inneemt. Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van Ginkgo biloba extract bij zwangere vrouwen.
Dieronderzoek heeft onvoldoende gegevens opgeleverd wat betreft reproductietoxiciteit. Uit voorzorg heeft het de voorkeur het gebruik van Focuzine te vermijden tijdens de zwangerschap.

Borstvoeding Het is niet bekend of Ginkgo biloba extract/metabolieten in de moedermelk worden uitgescheiden. Risico voor pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. Er moet worden besloten of borstvoeding moet worden gestaakt of dat behandeling met Focuzine moet worden gestaakt dan wel niet moet worden ingesteld, waarbij het voordeel van borstvoeding voor het kind en het voordeel van behandeling voor de vrouw in overweging moeten worden genomen.

Samenstelling:

120 mg droog extract van Ginkgo biloba L. bladeren (35-67:1) (EGb 761), ingesteld op 26,4-32,4 mg Ginkgo flavonglycosiden en 6,48-7,92 mg terpeenlactonen (ginkgolides, bilobalide) (EGb 761). Extractiemiddel: aceton 60% (m/m). De andere stoffen zijn: Lactose – Siliciumdioxide – Microkristallijne cellulose – Maïszetmeel – Natriumcroscarmellose –
Magnesiumstearaat – Methylhydroxypropylcellulose – Macrogol 1500 – Titaandioxide (E171) – IJzeroxide (E172) – Antischuimemulsie SE2 – Talk.

 

Aanverwante producten: