ASPIRINE 500 MG (36BRUIS)

 9,39  8,92

Lees voor gebruik van élk geneesmiddel de bijsluiter!
Niet langdurig gebruiken. Bewaren buiten bereik van kinderen. Contacteer uw arts of apotheker in geval van bijwerkingen.

ASPIRINE 500 MG BRUIS

Pijn zoals hoofdpijn, tandpijn (behalve voor of na het trekken van een tand), spierpijn, gewrichtspijn, pijnlijke maandstonden en voor de behandeling van pijn en koorts bij griep of een andere infectie. De behandeling stilt de pijn, maar heeft geen effect op de oorzaak ervan. Symptomatische behandeling van hoofdpijn bij migraine.

Gebruik : 

Aspirine 500 mg Bruis is niet de geschikte vorm voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruik een andere Aspirine-vorm, die een lagere dosis bevat.

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Neem 1 tot 2 bruistabletten per keer, te herhalen om de 4-8 uur. U mag maximaal 8 tabletten per dag (24u) innemen.
Bejaarde patiënten: Neem 1 tot 2 bruistabletten per keer, te herhalen om de 4-8 uur. Maximaal 4 bruistabletten van 500 mg mogen per dag (24u) gebruikt worden.
Bij (hoofdpijn bij) migraine: Wanneer migraine aanvallen frequent voorkomen, wanneer de frequentie van de aanvallen verhoogt of wanneer de symptomen aanhouden, dient een arts geraadpleegd te worden. Het gebruik van Aspirine 500 Bruis voor de behandeling van (hoofdpijn bij) migraine is niet aangeraden bij kinderen.

Zie doseringstabel bijsluiter.

Zwangerschap/borstvoeding : 

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Gebruik dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap uitsluitend op advies van de arts. Gebruik dit niet gedurende de laatste 3 maanden van de zwangerschap. Vrouwelijke patiënten die tijdens een behandeling zwanger worden, moeten onmiddellijk een arts raadplegen.

Vermijd het regelmatig gebruik en/of de inname van hoge dosissen van dit geneesmiddel wanneer u borstvoeding geeft, want dit geneesmiddel komt in de moedermelk terecht.

Samenstelling:

De werkzame stof in Aspirine 500 Bruis is acetylsalicylzuur. – De andere stoffen in Aspirine 500 Bruis zijn citroenzuur – natriumbicarbonaat – natriumcarbonaat – natriumsacharine – citroenaroma.

Aanverwante producten: