FLEXOFYTOL TILMAN (180CAPS)

ARTIKELNUMMER: 2663623 Categorieën: ,

 59,80  56,81

Voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking of bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Flexofytol® verlicht snel de gevoelige gewrichten. De gepatenteerde formule, op basis van een bio-geoptimiseerd extract van kurkuma, verbetert aanzienlijk het comfort van de gewrichten door in te werken op twee niveaus: op de klachten, door een snelle verlichting van de opaangename gewaarwordingen in de gewrichten; op de slijtage, door het afremmen van de afbraak van kraakbeen. Flexofytol® veroorzaakt geen bijwerkingen en mag gedurende lange perioden gebruikt worden zonder gastrointestinale complicaties. In tegendeel, kurkuma beschermt de gastro-intestinale wand en bevordert de spijsvertering.

Gebruik:

Gewrichten: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: startkuur: gedurende 1 maand: 2 capsules ‘s morgens en ‘s avonds. Onderhoudskuur: 2 capsules ‘s morgens.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: startkuur: 2 capsules ‘s morgens. Onderhoudskuur: 1 capsule ‘s morgens.

Raadgevingen:

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, of bij obstructie van de galwegen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Het gebruik onderbreken in geval van aanhoudende diarree.

Samenstelling:

Per capsule: Emulgator (polysorbaat 80) – omhulsel (rundergelatine) – bevochtigingsmiddel (glycerol) – exclusief extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg curcumine – zuurteregelaar (citroenzuur) – water – kleurstoffen (karmijn, ijzer oxiden).

Aanverwante producten: